Wat je echt in je garderobe moet hebben als vrouw

 

Als vrouw heb je het er maar lastig mee. Mensen hebben bepaalde schoonheidsidealen en verwachten van jou dat je hieraan voldoet. Daarnaast zijn deze idealen vaak geplukt van sociale media. Als we iets hebben geleerd de afgelopen jaren, is het dat sociale media hele onrealistische verwachtingen scheppen. Dit willen we uit de weg gaan, maar we begrijpen wel dat je er gewoon leuk uit wil zien. Nee, voldoen aan die rare en onrealistische idealen is niet de bedoeling. Wat dan wel? Nou, gewoon; leuke outfits maken en dragen voor jezelf en degenen die het wél waarderen. Hier willen we je een beetje bij helpen. Het kan namelijk soms nogal een uitdaging zijn om alle trends te volgen. Wij vertellen je hier allemaal op een rijtje wat je in je garderobe echt moet hebben staan. Het is niets alles, maar dit is wat ons betreft het meest belangrijke.

Sneakers

Wat ons betreft begint een leuke outfit bij de basis; de sneakers. Waarom sneakers de basis zijn voor je outfit? Je hebt vaak maar minder paar schoenen dat je stukken kleding hebt en daarnaast vormen ze gewoon de fundering van je kledingstijl. Zoals een vloer de basis is voor een interieur, geldt dit met sneakers voor je outfit. Je moet er daarom voor zorgen dat je een paar leuke sneakers in de kast of op het schoenenplank hebt staan. Wat voor sneakers dat zijn, is helemaal aan jou. Zorg er in ieder geval voor dat ze goed aansluiten, dat ze lekker zitten en dat je de basis sneakers wel in huis hebt. Denk bij de basic sneakers aan de onmisbare essentials zoals Nubikk schoenen. Nubikk is er voor heren, kinderen maar ook Nubikk dames kun je makkelijk online bestellen. Dit weten veel mensen niet en daarom vertellen we het je graag; anders is het een gemiste kans! 

Essentials

Zoals we hierboven al hebben vermeld, is het voor sneakers belangrijk dat je in ieder geval de essentials hebt staan. Dit geldt ook voor kleding. Als je de basis hebt, ben je al een heel eind. Los van ondergoed en sokken gezien (en natuurlijk sneakers), kun je hierbij denken aan standaard witte T-shirts die mooi aansluiten. Kabel gebreide truien, een coltrui, een streepjes overhemd en dingen als een mooie lichtblauwe spijkerbroek. Schaf goed spul aan, dat is al de helft van al het werk.

Gerelateerde blogs