Zo draag je een poloshirt!

Het poloshirt is terug van weggeweest! En hoe, want je kan het met zoveel leuke dingen combineren en het wordt vrijwel nooit saai!

Met een pantalon

De pantalon is eigenlijk dé broek die je aan wilt trekken als je een gelegenheid gepland hebt waar wat nettere kleding gevraagd is. Een pantalon kun je herkennen aan de strakke kleur en de stof. Meestal wordt een pantalon gedragen onder een pak, maar tegenwoordig is het een losse pantalon nog meer een regel dan een uitzondering als het gaat over een trendy kledingkast. Een outfit wordt al snel een stuk unieker wanneer er een pantalon uit de kast wordt gehaald. Trek er een paar sneakers en een poloshirt bij aan en je bent helemaal klaar om te gaan. Het grootste voordeel van een pantalon combineren met een poloshirt is de mogelijkheid om het aan te trekken naar verschillende gelegenheden. Je bent netjes maar je hebt ook nog steeds een sportieve uitstraling. Hierdoor kan je deze outfit gebruiken voor een verjaardag met vrienden, maar ook naar een werkborrel. Het is de ideale combinatie als de kledingvoorschriften tussen netjes en sportief ligt.

Met een spijkerbroek

Gelukkig kun je met een poloshirt nog veel meer. Er zijn poloshirts in steeds meer modellen verkrijgbaar en je kan zelfs een poloshirt nu fantastisch goed combineren met een toffe spijkerbroek. Let wel op dat het poloshirt al een relatief uniek kledingstuk is, dus probeer te voorkomen dat je het shirt combineert met een spijkerbroek met gaten. In dat geval gebeurt er eigenlijk net te veel in je outfit. Maar met een nette spijkerbroek kan je heel veel soorten poloshirts combineren. En probeer eens wat anders uit te proberen, het effect van experimenteren kan een groot verschil maken. Draag je vaak goed aansluitende poloshirts? Probeer dan eens wat meer een oversized poloshirt, dit kan je combinatie wat gedurfder overkomen en het effect hiervan is vaak alleen maar leuk. Wie wil er nou niet dat er op een evenement tegen je wordt gezegd hoe leuk je eruit ziet!

Trui

Hoewel je een poloshirt beter niet kan combineren met een vest, is het wel heel gebruikelijk om er een trui over aan te trekken. Weet wel dat je hiermee een wat nettere uitstraling krijgt, maar nog steeds kun je dat heel goed doen wanneer je ook een mooi paar schoenen eronder aan hebt. Het voordeel is dat het nooit teveel van het goede is, en het houdt je ook nog eens lekker warm!

Gerelateerde blogs